«Σπρώχνει» Ντελφ στην εθνική ο Λάμπερτ

Το εγκώμιο του Φαμπιάν Ντελφ που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Άστον Βίλα, έπλεξε ο Πολ Λάμπερτ τονίζοντας ότι θα ήθελε να δει τον 24χρονο μέσο και στην εθνική Αγγλίας.  



«Σπρώχνει» Ντελφ στην εθνική ο Λάμπερτ

Ο τεχνικός της Βίλα, εμπιστεύεται απόλυτα ον Ντελφ στα παιχνίδια της ομάδας του και θεωρεί ότι θα ήταν πολύ καλό για την εξέλιξή του να κληθεί από τον Χότζον. «Θα ήθελα πολύ να τον δω στην εθνική… Για έναν νέο παίκτη που παίζει τόσο καλά είναι σημαντικό να μπαίνει στην εθνική. Θα ήθελα να τον δω κάποια στιγμή να παίζει σε ένα Μουντιάλ γιατί από προσωπική εμπειρία ξέρω ότι είναι κάτι μοναδικό για έναν ποδοσφαιριστή», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Τα έχει πάει περίφημα αυτή την σεζόν και έχει ωριμάσει πολύ. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι δεν έχει τραυματισμούς και προπονείται καλά καθημερινά. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί για να δουλέψεις και έχει μεγάλο ενθουσιασμό. Θα ήταν πολύ καλό να τον δω στην εθνική…».

Ο Λάμπερτ παραδέχθηκε ότι ο Ντελφ έχει πράγματα να βελτιώσει αλλά στάθηκε στα θετικά που έχει και είναι ήδη πολλά, λέγοντας: «Αν συνεχίσει να παίζει έτσι, πιστεύω ότι θα έρθει και γι’ αυτόν η ευκαιρία και η αναγνώριση. Θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερο αλλά όσο είμαι προπονητής του, βλέπω ότι μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε προπονητή να έχει παίκτες που ξέρει ότι θα δώσουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Ειδικά στις κρίσιμες στιγμές των αγώνων, είναι εκεί».