Συνέδεσε το παρελθόν με το μέλλον ο Ρότζερς

Μέλη του τεχνικού επιτελείου των ομάδων νέων και εφήβων της Λίβερπουλ είναι πλέον τρεις «θρύλοι» της ομάδας, οι Ρόμπι Φάουλερ, Στιβ ΜακΜάναμαν και Ρομπ Τζόουνς, μετά από αίτημα του τεχνικού των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς.



Συνέδεσε το παρελθόν με το μέλλον ο Ρότζερς

Να ενώσει το παρελθόν με το μέλλον ήθελε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς και απ'οτι φαίνεται, το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο.

Σε μία όχι τόσο συμβολική, όσο ουσιαστική κίνηση, ο Βορειοϊρλανδός κόουτς κάλεσε τους Ρόμπι Φάουλερ, Στιβ ΜακΜάναμαν και Ρομπ Τζόουνς να αποτελέσουν τα νέα μέλη του τεχνικού τιμ της ομάδας Κ-20 και Κ-18 του συλλόγου.

Χάρη στην εμπειρία τους, οι τρεις άνδρες θα μπορέσουν να βοηθήσουν και να προετοιμάσουν με τον καλύτερο τρόπο τους νεαρούς παίκτες της Λίβερπουλ, ώστε να κάνουν κάποια στιγμή το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους και να αποτελέσουν μέλη της πρώτης ομάδας των «κόκκινων».

«Είναι σπουδαίο να έχω τον Ρόμπι, τον Στιβ και τον Ρομπ. Ήθελα να φέρω περισσότερους πρώην ποδοσφαιριστές στην ομάδα και μίλησα με αρκετούς από αυτούς το καλοκαίρι για να πάρουν ένα πόστο εδώ», ήταν τα πρώτα λόγια του Ρότζερς στην «Liverpool Echo».

«Για μένα είναι πολύ σημαντικό να έχω τέτοιους παίκτες. Αυτοί είναι οι παίκτες που θαυμάζουν οι νέοι. Οι τρεις από αυτούς ήρθαν πρόσφατα και ξέρω ότι απολαμβάνουν στον μέγιστο βαθμό να δουλεύουν με τα παιδιά», τόνισε στη συνέχεια και συμπλήρωσε:

«Ξεκινάμε από τους μεγαλύτερους παίκτες της ακαδημίας γιατί είναι αυτοί που μπορούν πραγματικά να επηρεαστούν. Τόσο στην προπόνηση, όσο και στη καθοδήγησή τους», ανέφερε στο τέλος ο τεχνικός της Λίβερπουλ.