Χιούτον: «Το αξίζαμε»

Την άποψη ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η Νόριτς άξιζε και πήρε δίκαια τη νίκη κόντρα στη Στόουκ, εξέφρασε ο τεχνικός των «καναρινιών», Κρις Χιούτον, επισημαίνοντας ωστόσο ότι υπήρχε πέναλτι στη φάση του Φερ με τον Τζόουνς.



Χιούτον: «Το αξίζαμε»

Ο Τζόνι Χάουσον πέτυχε στο 34ο λεπτό το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ωστόσο η Νόριτς είχε αρκετές κλασσικές ευκαιρίες, με τις οποίες θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ.

Παρόλα αυτά η Στόουκ έχει το δικαίωμα να διαμαρτύρεται, καθώς ο ρέφερι δεν είδε ξεκάθαρο πέναλτι του Λιρόι Φερ πάνω στον Τζόουνς.

Ο τεχνικός της Νόριτς, Κρις Χιούτον, μίλησε για την φάση του πέναλτι, ενώ τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη

«Ο Φερ είναι ειλικρινής! Είδα και εγώ το περιστατικό και ναι, πρέπει να πω πως υπάρχει επαφή», δήλωσε αρχικά ο προπονητής των «καναρινιών» και συμπλήρωσε: «Πιστεύω πως κάθε νίκη μακριά από την έδρα σου είναι μεγάλη νίκη, ειδικά για εμάς που δυσκολευόμαστε εκτός έδρας, παρά εντός»

«Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που να πει ότι δεν αξίζαμε τη νίκη. Μας δίνει μεγάλη ώθηση το αποτέλεσμα αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χιούτον.