Χάλασε του Ερέρα!

Όσο κι αν ανυπομονούσε, τελικά ο Αντέρ Ερέρα δεν θα παίξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Η μεταγραφή του από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στους Πρωταθλητές Αγγλίας χάλασε, αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» το… ξανασκέφτηκαν και θεώρησαν πως το ποσό της ρήτρας του ποδοσφαιριστή ήταν υπερβολικό!



Χάλασε του Ερέρα!

Αν και αρχικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήθελε να καλύψει στο έπακρο τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή, τελικά δήλωσε πρόθυμη να καταβάλει τα 36 εκατ. ευρώ για να αποδεσμευτεί ο 24χρονος μέσος και να συνεχίσει την καριέρα του στο «Ολντ Τράφορντ». 

Το θέμα, κάποια στιγμή κόλλησε σε γραφειοκρατικά ζητήματα της ισπανικής Λίγκας και από τη στιγμή που οι «κόκκινοι διάβολοι» ενημερώθηκαν για το αίτημα μεταγραφής που κατέθεσε ο Μαρουάν Φελαϊνί στην Έβερτον, φαίνεται πως... άλλαξαν προτεραιότητα.

Θεώρησαν υπερβολικά τα 36 εκατομμύρια της ρήτρας του Ερέρα και τις τελευταίες ώρες ασχολήθηκαν περισσότερο με τον Βέλγο μέσο.

Από τη στιγμή, μάλιστα, που είδαν ότι η περίπτωση του Ισπανού κολλούσε στα γραφειοκρατικά, άφησαν την υπόθεση και η μεταγραφή «ναυάγησε».