«Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ρούνεϊ»

Αυτό που είδε από τον Γουέιν Ρούνεϊ στο ντέρμπι με την Τσέλσι του άρεσε πολύ και ο Ντέιβιντ Μόγιες, θέλει να συνεχίσει να βλέπει τον Άγγλο επιθετικό να δίνει τα πάντα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο γήπεδο. Όπως τόνισε, ο παίκτης είναι σε εξαιρετική κατάσταση και είναι πολύ πιθανό να πάρει φανέλα βασικού κόντρα στη Λίβερπουλ.



«Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ρούνεϊ»

Ο Γουέιν Ρούνεϊ, έπειτα από πολλές εβδομάδες αβεβαιότητας σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον, πολλά δημοσιεύματα, πολλές συναντήσεις με τον Ντέιβιντ Μόγιες και πολλές σκέψεις, έδειξε να βάζει ένα τέλος.

Έδωσε και την ψυχή του στο ντέρμπι με την Τσέλσι, το βράδυ της Δευτέρας, είδε ότι ο κόσμος της Γιουνάιτεντ είναι στο πλευρό του και αποφάσισε να μην καταθέσει αίτημα μεταγραφής, αλλά να μείνει και να παλέψει για τον σύλλογο.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες έχει αντιληφθεί πως ο Ρούνεϊ έχει πλέον και το πείσμα που μπορεί να τον βοηθήσει για να τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο και όπως τόνισε, βλέπει μέσα από τις προπονήσεις ότι ο Άγγλος, είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

«Ο Γουέιν είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς και αφοσιωμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έπαιξε πολύ καλά κόντρα στην Τσέλσι το βράδυ της Δευτέρας και νομίζω ότι και στον ψυχολογικό τομέα, είναι σε πολύ καλή κατάσταση» δήλωσε ο Μόγιες.