Κοιτάει Κασίγιας η Αρσεναλ

Για την απόκτηση του Ικερ Κασίγιας ενδέχεται να κινηθούν στην Αρσεναλ όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Daily Mail, ωστόσο η τιμή του τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο. 



Κοιτάει Κασίγιας η Αρσεναλ

Μπορεί κάποιοι παίκτες της Αρσεναλ να ζητάνε επιθετικό, όμως ο Αρσεν Βενγκέρ φαίνεται πως επιθυμεί να ενισχύσει τη θέση κάτω από τα δοκάρια με κάποιον που δεν θα είναι το ίδιο επιρρεπής στα λάθη όπως ο Βόιτσεχ Σέζνι.

Ο Ισπανός γκολκίπερ έχει χάσει από τη περσινή σεζόν τη θέση του βασικού στη Ρεάλ Μαδρίτης και η Αρσεναλ φαίνεται να εξετάζει την περίπτωση του, αν και η τιμή του είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει εμπόδιο.

Οι «κανονιέρηδες» δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν πολλά για κάποιον ποδοσφαιριστή που δεν θα έχει μεταπωλητική αξία και η διαφορά που χωρίζει την προσφορά της Αρσεναλ και τις απαιτήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης είναι τεράστια. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο αγγλικός σύλλογος προσφέρει γύρω στα οκτώ εκατομμύρια λίρες, ενώ οι «μαρένχες» δεν διαπραγματεύονται για ποσά κάτω των 15 εκ. λιρών.  

Στις αρχές του καλοκαιριού η Αρσεναλ φαίνεται πως είχε εξετάσει την περίπτωση του Πετρ Τσεχ, καθώς υπήρχε ελπίδα πως η επιστροφή του Κουρτουά στην Τσέλσι από την Ατλέτικο Μαδρίτης όπου αγωνιζόταν ως δανεικός θα άφηνε εκτός πλάνων τον Τσέχο γκολκίπερ.