Επιμένουν για Σουάρες και Άρσεναλ

Ο Λουίς Σουάρες βρίσκεται στη Μελβούρνη και έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Λίβερπουλ, ωστόσο, αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός της Ουρουγουάης δίνει συνέχει στο θέμα του ποδοσφαιρικού μέλλοντός του και τον «στέλνει» στην Άρσεναλ.



Επιμένουν για Σουάρες και Άρσεναλ

Την ώρα που ο Λουίς Σουάρες προσπαθεί να προσαρμοστεί εκ νέου στη Λίβερπουλ και να προπονηθεί όσο το δυνατόν πιο σκληρά για να φτάσει γρήγορα στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, από την πατρίδα του, δίνουν συνέχεια στο θέμα του μέλλοντός του.

Συγκεκριμένα, ο Μάρτιν Σαρκέρο που εργάζεται στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης «Sport 890», έγραψε στο twitter πως «ο Λουίς Σουάρες βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην Άρσεναλ».

Ο Αρσέν Βενγκέρ, δεδομένα, κινείται για την απόκτηση ενός επιθετικού και μετά την αρνητική κατάληξη στην προσπάθεια αγοράς του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ο Λουίς Σουάρες είναι ο στόχος του Αλσατού για τη γραμμή κρούσης των «κανονιέρηδων».

Μάλιστα, ο λονδρέζικος σύλλογος, αναμένεται να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση (40 εκατ. λιρών) στην υπόθεση της απόκτησης του Ουρουγουανού επιθετικού, μετά την απόρριψη της αρχικής προσφοράς που έφτανε στα 30 εκατομμύρια.