Πρότυπο του Μπονί ο Ντρογκμπά

Να πετύχει τόσα γκολ όσα πέτυχε στην Πρέμιερ Λιγκ ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά, έθεσε ως πρώτο του στόχο το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Σουόνσι, Γουίλφριντ Μπονί.



Πρότυπο του Μπονί ο Ντρογκμπά

Ο Ιβοριανός διεθνής αποκτήθηκε από τη Φίτεσε έναντι 12 εκ. λιρών -ποσό ρεκόρ για την ιστορία του συλλόγου- και ανακοινώθηκε από τους «κύκνους» την Πέμπτη.

Οι άνθρωποι της Σουόνσι πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του 24χρονου φορ, με τον ίδιο τον παίκτη να θέτει ως στόχο τα 100 γκολ σε 226 παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, την επίδοση δηλαδή που έχει στο «Νησί» ο συμπατριώτης του, Ντιντιέ Ντρογκμπά.

«Ο Ντιντιέ έκανε μεγάλη καριέρα και πέτυχε πολλά γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. Ελπίζω να πετύχω όσα πέτυχε αυτός και αν γίνεται, ακόμα περισσότερα», δήλωσε αρχικά ο Μπονί.

«Μίλησα με τον Ντιντιέ και μου είπε ότι η Σουόνσι είναι μία πολύ καλή ομάδα για να παίξω ποδόσφαιρο. Ξέρει πως παίζω και μου είπε πως στη Σουόνσι θα το απολαύσω», τόνισε στη συνέχεια και κατέληξε: «Το ποσό που δαπανήθηκε για τη μεταγραφή μου ήταν μεγάλο. Είναι όμως μόνο ένας αριθμός. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να παίξω καλά».