«Άγιος» ο Γουανιάμα!

Στην Πρέμιερ Λιγκ με την φανέλα της Σαουθάμπτον θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βίκτορ Γουανιάμα, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του στους «Αγίους». Τετραετές το συμβόλαιο που υπέγραψε.



«Άγιος» ο Γουανιάμα!
Τις τελευταίες ημέρες το deal… πλησίαζε και τελικά ολοκληρώθηκε! Η Σαουθάμπτον ανακοίνωσε την απόκτηση του Βίκτορ Γουανιάμα και παρά το γεγονός πως δεν έγινε γνωστό το οικονομικό αντίτιμο, τα βρετανικά Μέσα αναφέρουν πως η μεταγραφή έφτασε τα 12 εκατ. λίρες.
 
Ο 21χρονος αμυντικός χαφ βρισκόταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τους «Αγίους», ούτως ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ και τελικά η υπόθεση «τέλειωσε» το απόγευμα της Πέμπτης. 
 
Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κενυάτης άσος θα έχει διάρκεια τεσσάρων χρόνων, ενώ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Αγγλία, μετά τι διετές πέρασμά του από τους Κέλτες.
 
«Είναι υπέροχο και νιώθω πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Επιτέλους ολοκληρώθηκε η μεταγραφή και είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτό. Υπήρχαν κι άλλες επιλογές για μένα, αλλά η Σαουθάμπτον είναι ένας σύλλογος με στόχους και γι’ αυτό επέλεξα να έρθω εδώ. Διαθέτει πολλούς σπουδαίους παίκτες και πλέον πρέπει να προπονούμαι σκληρά για να κερδίσω μια θέση στην βασική ενδεκάδα. Θα δούμε όμως στο μέλλον. Είμαι πολύ ευγνώμων που ανήκω πλέον στη συγκεκριμένη ομάδα και ανυπομονώ να αγωνιστώ στην Πρέμιερ Λιγκ. Το γήπεδο είναι εξαιρετικό, τα αποδυτήρια είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ήδη γνωρίζω κάποιους ποδοσφαιριστές. Ήταν το όνειρό μου να αγωνιστώ στο αγγλικό πρωτάθλημα και πλέον είμαι εδώ για να το εκπληρώσω», ανέφερε μετά τις υπογραφές ο Γουανιάμα στην επίσημη ιστοσελίδα της Σαουθάμπτον.