Θα μιλήσει με τη διοίκηση ο Καβάνι

Καθοριστικές συζητήσεις με τη διοίκηση και το αφεντικό της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις θα έχει το προσεχές διάστημα ο Έντινσον Καβάνι, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα του ποδοσφαιρικού του μέλλοντος.   



Θα μιλήσει με τη διοίκηση ο Καβάνι

Ο Ουρουγουανός επιθετικός βρίσκεται στη Βραζιλία με την εθνική ομάδα της χώρας του, που συμμετέχει στο Confederations Cup και παρά το γεγονός πως κάθε φορά δηλώνει απόλυτα συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, δεν μπορεί να μη σκέφτεται το μέλλον του.

Τα λόγια του προέδρου της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις περί… αποκεφαλισμού του Καβάνι αν δεν αποφασίσει σύντομα για την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, ενόχλησαν τον παίκτη. Αυτός, αποφάσισε να συναντήσει τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου με την επιστροφή του στην Ιταλία

Οι «παρτενοπέι» ζητούν περί τα 50 εκατ. λίρες για την παραχώρησή του και η Τσέλσι, είναι η ομάδα που αυτή τη στιγμή εμφανίζεται πιο αποφασισμένη για να προχωρήσει σε επίσημη κρούση για την απόκτησή του. Οι εξελίξεις, πάντως, θα σημειωθούν με το φινάλε των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας της Ουρουγουάης στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών.