Σίρερ: «Δεν με πείραξε… »

Καθόλου δεν ενόχλησε τον Άλαν Σίρερ η απόφαση της Νιούκαστλ να μετονομάσει την παμπ που βρίσκεται έξω από το γήπεδο της ομάδας. Το συγκεκριμένο μπαρ είχε πάρει όνομα του παλαίμαχου φορ του συλλόγου, αλλά πλέον, θα λέγεται «Nine».



Σίρερ: «Δεν με πείραξε… »

Αυτή η κίνηση της διοίκησης της Νιούκαστλ, ήρθε λίγο μετά την τοποθέτηση του Άλαν Σίρερ για την πρόσληψη του Τζο Κινίαρ.

Ο άλλοτε αστέρας των «καρακαξών» είχε δηλώσει… αηδιασμένος για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και φυσικά, η απόφαση της αλλαγής ονόματος της παμπ, έκανε πολλούς να σκεφτούν ότι έτσι θα την… πλήρωνε ο Σίρερ.

Όπως ξεκαθάρισε άνθρωπος της Νιούκαστλ, όμως, η μετονομασία του μπαρ ήταν κάτι που είχε αποφασιστεί από τον σύλλογο και δεν έχει καμία σχέση με τις τελευταίες δηλώσεις του παλαίμαχου άσου.

«Δεν με πείραξε καθόλου. Απλά ενημερώθηκα μέσω e-mail για την απόφαση της διοίκησης. Δεν κλήθηκα να απαντήσω. Δεν είχα το δικαίωμα ένστασης. Είναι μπαρ ιδιοκτησίας της Νιούκαστλ και απλά πήραν την απόφαση να του αλλάξουν όνομα. Εγώ θα συνεχίσω να στηρίζω τον σύλλογο και να αγοράζω το εισιτήριο διαρκείας όπως κάνω κάθε χρόνο» ήταν τα λόγια του Σίρερ.