Με τις… ευλογίες του Πάρντιου

Με… ανοιχτές αγκάλες περιμένει ο Άλαν Πάρντιου τον Τζο Κίνιαρ στη Νιούκαστλ! Ο νυν τεχνικός της ομάδας, θα υποδεχθεί με χαρά τον πρώην κόουτς και μέλλοντα διευθυντή ποδοσφαίρου του συλλόγου, όπως ενημέρωσαν το νέο μέλος, οι άνθρωποι των «καρακαξών».   



Με τις… ευλογίες του Πάρντιου

Ο Κίνιαρ επιστρέφει στη Νιούκαστλ έπειτα από τέσσερα χρόνια, αφού τον Μάιο του 2009 είχε αποχωρήσει λόγω προβλημάτων υγείας.

Από το φετινό καλοκαίρι θα δίνει ξανά το «παρών» στο «St. James’ Park» και όπως ανέφερε, θα έχει πολύ στενή συνεργασία με τον Άλαν Πάρντιου.

«Πριν το δικό μου ραντεβού με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάικ Άσλεϊ και τον γενικό διευθυντή, Ντέρεκ Λάμπιας, υπήρξε συνάντηση με των δυο τους με τον Άλαν Πάρντιου. Μόλις τον ενημέρωσαν για την πρόθεσή του να επιστρέψω στην ομάδα, καταχάρηκε απ’ ότι έμαθα. Είπε “επιτέλους, ένας άνθρωπος που ξέρει από ποδόσφαιρο”» δήλωσε αρχικά ο Κίνιαρ και συνέχισε:

«Εξήγησαν στον προπονητή μας ότι θα έρθω στον σύλλογο για να αναλάβω το πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου. Ο Ντέρεκ Λάμπιας θα αναλάβει το οικονομικό κομμάτι κι ό,τι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, το αναλαμβάνω εγώ.

Πραγματικά σέβομαι απεριόριστα τον Άλαν Πάρντιου και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστούμε. Είναι ανοιχτόμυαλος τεχνικός και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας».