Το πάλεψε για Ρονάλντο ο Φέργκιουσον!(video)

Νύχτα που θα του υπενθύμιζε πόσο τον θέλουν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πίσω στο «Ολντ Τράφορντ» είχε σχεδιάσει για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, στην εντός έδρας αναμέτρηση των «κόκκινων διαβόλων» με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τον περασμένο Μάρτιο, για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.   



Το πάλεψε για Ρονάλντο ο Φέργκιουσον!(video)

Μπορεί να ετοίμαζε το «μπαμ» του καλοκαιριού.

Μπορεί και όχι.

Όπως και να ‘χει, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, φρόντισε η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Ολντ Τράφορντ», έπειτα από τέσσερα χρόνια, να είναι ιδιαίτερη. Από τη στιγμή που η κληρωτίδα έριξε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάνω στη Ρεάλ Μαδρίτης, στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ για τη σεζόν 2012-2013, ο πρώην τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» ετοίμαζε μια ιδιαίτερη νύχτα για τον Πορτογάλο, όταν θα πατούσε ξανά το χορτάρι του «Θεάτρου των Ονείρων».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε και στα δύο ματς κόντρα στην αγαπημένη του ομάδα. Τόσο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», όπου διαμόρφωσε το τελικό 1-1, όσο και στο Μάντσεστερ, όπου χάρισε στη «βασίλισσα» τη νίκη με σκορ 2-1 και την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Η αλήθεια είναι ότι… έδωσε μεγάλη μάχη για να συγκρατήσει τα δάκρυά του και να πείσει τον εαυτό του πως έπρεπε να προβάλλει τον επαγγελματισμό του, κάνοντας ό,τι περνούσε από το χέρι του για να βοηθήσει τη Ρεάλ και να «πληγώσει» τη Γιουνάιτεντ.

Δεν φανταζόταν τι… «χουνέρι» θα του είχε ετοιμάσει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Daily Mail», ο πρώην κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» τα είχε όλα κανονισμένα…

«Σπάζοντας» την παράδοση που θέλει σε κάθε εντός έδρας ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ακούγεται πρώτα η σύνθεση των φιλοξενούμενων, ο Φέργκιουσον έδωσε εντολή να ακουστούν πρώτα τα ονόματα των παικτών του. Έπειτα, εισηγήθηκε να διαβαστεί τελευταίο το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο, στη σύνθεση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήθελε με αυτό τον τρόπο να αποθεωθεί από τον κόσμο και να θυμηθεί ο Πορτογάλος όλες τις ωραίες στιγμές που πέρασε στην Αγγλία, προτού αποφασίσει το καλοκαίρι του 2009 να κυνηγήσει ακόμα ένα ποδοσφαιρικό όνειρο στην Ισπανία.

Ίσως αυτή η κίνηση να ήταν ένα… μέρος του σχεδίου που ενδεχομένως να είχε στο μυαλό του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να γίνει το μεγάλο «μπαμ» της φετινής θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Και να σκεφτεί κανείς, ότι τότε δεν ήξερε ότι ο Ρονάλντο δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ, όπως έκανε γνωστό ο διεθνής σούπερ σταρ πριν από λίγες μέρες…

Θυμηθείτε την υποδοχή που επιφύλαξαν οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ στον Κριστιάνο Ρονάλντο: