Δεν ανησυχούν για Πελεγκρίνι

Τα τυπικά απομένουν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Σίτι από τον Μανουέλ Πελεγκρίνι και παρά την καθυστέρηση που παρατηρείται ο αγγλικός σύλλογος δεν ανησυχεί, αλλά αντίθετα μπορεί να βγει κερδισμένος.



Δεν ανησυχούν για Πελεγκρίνι

Αν και ο Πελεγκρίνι με τα στελέχη της Σίτι έχουν συζητήσει και συμφωνήσει σχεδόν τα πάντα, από τους μεταγραφικούς στόχους μέχρι και τους προσωπικούς όρους του   συμβολαίου και υπήρχε η πληροφορία πως η παρουσίαση του θα γινόταν χθες, η καθυστέρηση της ανακοίνωσης όπως ήταν φυσιολογικό προκάλεσε ερωτηματικά. 

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Daily Mirror η ανακοίνωση της πρόσληψης δεν έχει γίνει ακόμη καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως η κατάσταση με τη Μάλαγα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Χιλιανός τεχνικός δεν έχει πληρωθεί από τον ισπανικό σύλλογο εδώ και δυο μήνες και σε περίπτωση που δεν πληρωθεί και τρίτο μήνα τότε μπορεί να αποχωρήσει ελεύθερος. Κάτι που σημαίνει ότι η Σίτι δεν θα χρειαστεί να καταβάλλει την ρήτρα αποδέσμευσης των 3.2 εκ. λιρών για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Οι «πολίτες» ήδη έχουν πληρώσει επτά εκατομμύρια λίρες αποζημίωση στον Ρομπέρτο Μαντσίνι, ενώ η συμφωνία με τον Πελεγκρίνι είναι ύψους 15 εκ. για τρία χρόνια.