Και η Λεβερκούζεν στο «κόλπο» για Αλντερβάιρελντ

Μετά τη Λίβερπουλ και η Μπάγερ Λεβερκούζεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του αμυντικού του Άγιαξ, Τόμπι Αλντερβάιρελντ, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου. «Ανοιχτός» και για τις δύο ομάδες εμφανίζεται ο Βέλγος.



Και η Λεβερκούζεν στο «κόλπο» για Αλντερβάιρελντ

Ο 24χρονος, του οποίου το συμβόλαιο με τον Άγιαξ λήγει το επόμενο καλοκαίρι, φαίνεται να είναι από τις πρώτες επιλογές του τεχνικού των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς, για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ομάδας.

Παρόλα αυτά, η απόκτηση του Αλντερβάιρελντ δεν θα είναι εύκολη από τον Βορειοϊρλανδό προπονητή, από τη στιγμή που ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει εκφράσει και η Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ο τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Ρούντι Φέλερ, βρέθηκε στις Βρυξέλλες την προηγούμενη Παρασκευή για να παρακολουθήσει το παιχνίδι ανάμεσα στο Βέλγιο και τη Σερβία, με τα μάτια του να είναι φυσικά στραμμένα στον 24χρονο στόπερ.

Ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του στη «De Telegraaf», άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά: «Η Αγγλία και η Γερμανία έχουν τα καλύτερα πρωταθλήματα, στα οποία πιστεύω πως μπορώ να κάνω το βήμα παραπάνω», τόνισε αρχικά ο Βέλγος και συμπλήρωσε: «Πρέπει να πάω κάπου όπου θα μπορώ να παίξω το στυλ ποδοσφαίρου που μου ταιριάζει. Από την άλλη δεν θέλω να πάω σε μία ομάδα που θα βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Θα ήθελα να φύγω από τον Άγιαξ για μία καλή ομάδα, άμα δεν γίνει αυτό, θα μείνω στο Άμστερνταμ».

Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος