«Βλέπει» Καβάνι η Σίτι!

Σε αποκαλύψεις προέβη ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις! Σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα των Ναπολιτάνων, η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε σε επαφή μαζί του για να εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Έντισον Καβάνι!



«Βλέπει» Καβάνι η Σίτι!

Δημοσιεύματα από το «νησί» έκαναν λόγο πως ο Ντε Λαουρέντις βρέθηκε στο Λονδίνο για να μιλήσει αυτοπροσώπως με τον Ράφα Μπενίτθ και να του προτείνει τη θέση του προπονητή στο πάγκο της Νάπολι, κάτι που αρνήθηκε κατηγοριματικά ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας.

Ο λόγος λοιπόν της επίσκεψής του στην πρωτεύουσα του Λονδίνου, σύμφωνα με τον Ιταλό παραγωγό, είχε να κάνει με τη νέα του ταινία που αφορά τον ιδρυτή της «Apple», Στιβ Τζόμπς και όχι με τη Νάπολι, ωστόσο αποκάλυψε ότι μετέβη στο Μάντσεστερ για να μιλήσει με τους ανθρώπους της Σίτι για τη μεταγραφή του Έντισον Καβάνι στους «πολίτες», ζητώντας ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Έντιν Τζέκο.

«Δεν πήγα στο Λονδίνο για τον Μπενίτεθ. Προετοιμάζομαι για τη νέα μου ταινία που αφορά τον Στιβ Τζόμπς. Μετά πήγα να μιλήσω με τη Σίτι για να διαπραγματευτώ σχετικά με τον Καβάνι και τον Τζέκο», ήταν οι άκρως αποκαλυπτικές δηλώσεις του προέδρου της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έντισον Καβάνι βρίσκεται και στο στόχαστρο της Τσέλσι, η οποία τον έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα.

Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος