«Όνειρο για τη Σαμπντόρια ο Μαντσίνι»

«Όνειρο» χαρακτήρισε την πρόσληψη του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην τεχνική ηγεσία της Σαμπντόρια στο μέλλον, ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου, Ρικάρντο Γκαρόνε.



«Όνειρο για τη Σαμπντόρια ο Μαντσίνι»

Μετά την αποχώρηση του Μαντσίνι από τη Μάντσεστερ Σίτι, δημοσιεύματα τον ήθελαν να αναλαμβάνει τη Σαμπντόρια, στην οποία είχε περάσει 15 χρόνια ως παίκτης, ενώ ήταν μέλος της ομάδας το 1992, που είχε βρεθεί στον τελικό του Κύπελλο Πρωταθλητριών, τερματίζοντας ως φιναλίστ μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα με σκορ 1-0.

Ο πρόεδρος των «μπλουκερτσιάτι» να χαρακτήρισε ονειρικό ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο τόνισε πως ο νυν προπονητής της ομάδας, Ντέλιο Ρόσι, θα παραμείνει στο πόστο του και την επόμενη χρονιά ενώ θα αρχίσουν οι συζητήσεις μαζί του και για επέκταση του συμβολαίου του για περισσότερα έτη.

«Θα είναι όνειρο αν ο Ρομπέρτο αναλάβει τη Σαμπντόρια. Δεν είναι κακό να κάνεις όνειρα. Αλλά ο Ρόσι θα είναι προπονητής και για την επόμενη χρονιά και νομίζω πως θα κανονίσουμε νέο συμβόλαιο μαζί του πολύ σύντομα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκαρόνε.

Γιώργος Σιάφας