«Αν σκεφτόταν τα λεφτά, θα πήγαινε στη Σίτι»

Ο ατζέντης του Μάριο Γκέτσε, εξήγησε γιατί ο πελάτης του επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπάγερν Μονάχου από το φετινό καλοκαίρι και δεν ήθελε ούτε να ακούσει για τη Μάντσεστερ Σίτι. Όπως είπε, ο 20χρονος αστέρας της Μπορούσια Ντόρτμουντ θα σκεφτόταν να πάει στους «πολίτες» μονάχα αν τον ενδιέφεραν τα λεφτά!



«Αν σκεφτόταν τα λεφτά, θα πήγαινε στη Σίτι»

Ο Γκέτσε θα αγωνίζεται στους Βαυαρούς τη νέα σεζόν, έπειτα από τη συμφωνία για τη μετακίνησή του από το Ντόρτμουντ στο Μόναχο, έναντι 37 εκατ. ευρώ. Έχοντας εξετάσεις τις επιλογές του και με την παρουσία της Μπάγερν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο παίκτης δεν δυσκολεύτηκε να αποφασίσει βάσει του συμφέροντός του.

Η εκπλήρωση των ποδοσφαιρικών του φιλοδοξιών που είναι πάρα πολλές ελέω και του νεαρού της ηλικίας του είναι το πρώτο πράγμα που κυνηγάει ο Γκέτσε και για τον λόγο αυτό, έκλεισε την «πόρτα» στη Μάντσεστερ Σίτι! «Αν τον ενδιέφεραν μόνο τα λεφτά, θα πήγαινε στη Σίτι. Είναι ακόμα μικρός και έχει πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. Αποφάσισε με βάση αυτό και όχι τα… μηδενικά στην επιταγή» είπε ο ατζέντης του παίκτη, Βόλκερ Στρουθ.