Φέρντιναντ και Κάρικ για Μόγιες

Για την πρόσληψη του Ντέιβιντ Μόγιες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μίλησαν και δύο από τις «παλιοσειρές» του συλλόγου, οι Ρίο Φέρντιναντ και Μάικλ Κάρικ.



Φέρντιναντ και Κάρικ για Μόγιες

Ο Ρίο Φέρντιναντ, σχολίασε:

«Είναι σημαντικό που πήραμε προπονητή τόσο γρήγορα και δεν επιτρέψαμε να αρχίσουν οι φήμες για τη διαδοχή. Είναι ωραίο να βλέπεις έναν νέο προπονητή να έρχεται στην ομάδα, με τον οποίο μάλιστα δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα εδώ στη Γιουνάιτεντ. Είναι ένας πολύ ειλικρινής άνθρωπος και έχει κάνει σπουδαία δουλειά στην Έβερτον. Είμαι σίγουρος πως θα είναι πάρα πολύ ανοιχτός στο να συνεχίσει την παράδοση του συλλόγου, χωρίς να κάνει τρελές αλλαγές στα χαρακτηριστικά του».

Από την πλευρά του ο Μάικλ Κάρικ, πρόσθεσε:

«Έκανε εκπληκτική δουλειά στην Έβερτον. Δεδομένου του υλικού που είχε τα έντεκα χρόνια που βρισκόταν εκεί, είχε πολύ μεγάλη επιτυχία. Προφανώς και αποτελεί μεγάλη αλλαγή για εμάς, καθώς τόσα χρόνια στο τιμόνι της ομάδας βρισκόταν ένας άνθρωπος. Ανυπομονώ να τον γνωρίσω και να κάνουμε μια καλή προαγωνιστική σεζόν. Από αυτά που έχω συζητήσει με άλλους παίκτες, πρόκειται για έναν πολύ ειλικρινή άνθρωπο. «Διψάμε» για ένα καλό μέλλον, αφού θέτει υψηλά στάνταρ και το ίδιο περιμένει από εμάς».

Γιώργος Σιάφας