Βασικός στον τελικό ο Τζέκο

Το νικητήριο γκολ του Έντιν Τζέκο στο παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, δίνει αρκετούς «πόντους» στον Βόσνιο επιθετικό ώστε να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας με αντίπαλο τη Γουίγκαν, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.



Βασικός στον τελικό ο Τζέκο

Ο Τζέκο ξεκίνησε βασικός για τους «πολίτες» στο χθεσινό παιχνίδι, μόλις για 15η φορά φέτος και με δικό του γκολ έδωσε τη νίκη στη ομάδα, κάτι που ουσιαστικά εξασφαλίζει μία θέση στην πρώτη τριάδα και την έξοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς.

Η γενικότερη παρουσία του Τζέκο έκανε τον προπονητή του στην ομάδα, Ρομπέρτο Μαντσίνι, να μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον ίδιο, θέτοντάς τον παράλληλα φαβορί για να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα της Σίτι για τον τελικό του κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατό.

«Μπορεί να παίξει βασικός. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν γιατί πέτυχε ένα πολύ σημαντικό γκολ για εμάς. Με το γκολ αυτό είμαστε σίγουρα στο Τσάμπιονς Λιγκ και κατά πάσα πιθανότητα θα τερματίσουμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα. Έχουμε τέσσερις μέρες να ξεκουραστούμε», δήλωσε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Έχει πετύχει αρκετά σημαντικά γκολ φέτος. Πιστεύω ότι μπορεί να τα πάει καλύτερα. Για εμένα είναι κορυφαίος επιθετικός, αλλά μπορεί να σκοράρει ακόμα περισσότερο».

Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος