Σε Μπενίτεθ και Φαν Πέρσι τα βραβεία

Η Τσέλσι έβγαλε αήττητη τον Απρίλιο στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησε και μαθηματικά τον 20ο τίτλο της ιστορίας της. Οι «πρωτεργάτες» αυτών των επιτυχιών, ήταν οι Ράφα Μπενίτεθ και Ρόμπιν Φαν Πέρσι, που κατέκτησαν τα βραβεία του καλύτερου προπονητή και ποδοσφαιριστή του μήνα αντίστοιχα, στην Πρέμιερ Λιγκ.



Σε Μπενίτεθ και Φαν Πέρσι τα βραβεία

Η Τσέλσι, σημείωσε τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα ματς πρωταθλήματος που έπαιξε τον προηγούμενο μήνα, ενώ γενικότερα σε όλες τις διοργανώσεις, είχε απολογισμό έξι νικών, μιας ισοπαλίας και δύο ηττών. Μπορεί να έχασε μεν το «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ», κατέκτησε όμως αυτό για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ με την εκτός έδρας επικράτηση επί της Βασιλείας στο πρώτο ματς με τους Ελβετούς.

Από την πλευρά του, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, με χατ-τρικ στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα, έκανε πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει το καλοκαίρι στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πήρε το νούμερο «20» στη φανέλα και χάρισε στους «κόκκινους διαβόλους» τον 20ο τίτλο της ιστορίας τους. Συνολικά πέτυχε έξι γκολ τον Απρίλιο, σκοράροντας σε τέσσερα σερί ματς.