«Όλοι μαζί για το καλό της Νιούκαστλ»

Ο Άλαν Πάρντιου, το είπε ξεκάθαρα. «Με τα λόγια, δεν κερδίζεις ματς» και στη λιτή τοποθέτησή του στην «Evening Chronicle», τόνισε ότι θα πρέπει στα αποδυτήρια της ομάδας να επανέλθει ενότητα και να παλέψουν όλοι με κοινό γνώμονα το καλό της Νιούκαστλ.   



«Όλοι μαζί για το καλό της Νιούκαστλ»

Οι «καρακάξες», ισοβαθμούν στους 37 πόντους μαζί με τις Άστον Βίλα και Σάντερλαντ και απέχουν πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, τρία παιχνίδια πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους και στο φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Με δύο σερί βαριές ήττες από Σάντερλαντ (3-0) και Λίβερπουλ (6-0), ο Άλαν Πάρντιου ξέρει ότι πλέον τα πράγματα έχουν ζορίσει πάρα πολύ όσον αφορά την παραμονή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία, ειδικά με το ένα ματς λιγότερο που έχει η Γουίγκαν, η οποία είναι στη 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

«Έχω ξαναπεί ότι με τα λόγια, κανείς δεν κέρδισε παιχνίδι» είπε αρχικά ο Πάρντιου και συνέχισε:

«Δεν έχουμε πολλά να πούμε. Η εμφάνισή μας απέναντι στη Λίβερπουλ ήταν απαράδεκτη. Οφείλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας, αλλά πρώτα απ’ όλα, οφείλουμε να πάρουμε νίκες για να μείνουμε στην κατηγορία. Έχουμε μαζέψει μόλις έναν βαθμό από τα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος και δεν μας αρκεί. Πρέπει να παλέψουμε. Δίνουμε μάχη για να σωθούμε και πρέπει να αντέξουμε. Έχουμε πίστη στις ικανότητές μας, αλλά πρέπει να ξαναβρούμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση. Πρέπει να δείξουμε ενότητα και να παλέψουμε όλοι μαζί για το καλό της Νιούκαστλ».