Σε διπλό «ταμπλό» η Σίτι

Μάχη σε δύο «μέτωπα» δίνει η Μάντσεστερ Σίτι εν όψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Αρχικά, θέλει να απομακρύνει τους «μνηστήρες» που έχουν εμφανιστεί για τον Σέρχιο Αγουέρο και αφετέρου, θα προσπαθήσει να κοντράρει την Παρί Σεν Ζερμέν στην περίπτωση του Έντινσον Καβάνι.   



Σε διπλό «ταμπλό» η Σίτι

Η απώλεια του φετινού τίτλου, «γέννησε» την ανάγκη για ενίσχυση που θα οδηγήσει στην αξιόλογη διεκδίκηση του πρωταθλήματος την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει έτοιμη τη λίστα με τις εισηγήσεις του, ξέρει ότι πρέπει να κινηθεί σωστά για να ενισχυθεί το ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ξέρει ότι δεν πρέπει να βρεθεί προ εκπλήξεως. Έτσι, έχοντας μάθει για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Σέρχιο Αγουέρο, ξέρει ότι πρέπει να καταβάλλει προσπάθεια να την… απομακρύνει και το ίδιο θα πρέπει να κάνει με όλους τους υπόλοιπους «μνηστήρες» που ενδέχεται να εμφανιστούν.

Η επιθετική γραμμή των «πολιτών», μετά και την αποχώρηση του Μάριο Μπαλοτέλι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, χρειάζεται ακόμα ένα «βαρύ πυροβολικό». Για  τον λόγο αυτό, ο Έντινσον Καβάνι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις εισηγήσεις του Ρομπέρτο Μαντσίνι προς τη διοίκηση.

Ωστόσο, το «Radio Monte Carlo», το απόγευμα της Τρίτης, μετέδωσε πως ο επιθετικός της Νάπολι έχει ήδη συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν και οδεύει προς Γαλλία. Η Σίτι, θα πρέπει να ανταγωνιστεί την προσφορά των Παριζιάνων, εφόσον ισχύει η πληροφορία του ραδιοφωνικού σταθμού και να δελεάσει περισσότερο τον Καβάνι για να τον πάρει στο Μάντσεστερ.