Σε καλό δρόμο η ανανέωση του Ρίο

Την αισιοδοξία του για την παραμονή του Ρίο Φέρντιναντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο εξέφρασε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Επιβεβαίωση και για το παιχνίδι προς τιμήν του Άγγλου στόπερ, από τον Σκοτσέζο τεχνικό.   



Σε καλό δρόμο η ανανέωση του Ρίο

Ο Ρίο Φέρντιναντ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, έχοντας συμπληρώσει 11 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στους «κόκκινους διαβόλους» από το 2002, όταν αποχώρησε από τη Λιντς για χάρη της Γιουνάιτεντ, έναντι 29,1 εκατ. λιρών.

Οι διοικούντες τον σύλλογο του Μάντσεστερ έχουν κάνει ήδη κάποιες επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του έμπειρου αμυντικού και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επιβεβαίωσε πως: «Έχω μιλήσει κι εγώ με τον Ρίο και θεωρώ ότι θα ήταν ιδανικό και για τον ίδιο να μείνει έναν χρόνο ακόμα. Θέλουμε να μείνει μαζί μας και θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες οι συζητήσεις της διοίκησης με τους εκπροσώπους του».

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε εμμέσως πλην σαφώς, ότι θα υπάρξει παιχνίδι προς τιμήν του, στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν. «Ο Ρίο ψάχνει εδώ και αρκετό καιρό τον αντίπαλο για το φιλικό που θα διεξαχθεί προς τιμήν του» τόνισε ο Φέργκιουσον.