Έπεται και συνέχεια για Φέρντιναντ

Την επιθυμία να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ακολουθήσει την πορεία του Ράιαν Γκίγκς, εξέφρασε ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Ρίο Φέρντιναντ.



Έπεται και συνέχεια για Φέρντιναντ

Ο Άγγλος έχει πραγματοποιήσει 24 εμφανίσεις με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» τη φετινή σεζόν, με το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Επιθυμία και των δύο πλευρών είναι ο παίκτης να παραμείνει στην ομάδα, κάτι που εξέφρασε και ο ίδιος ο Φέρντιναντ, τονίζοντας όμως πως δεν σκοπεύει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Γκιγκς, που αγωνίζεται μέχρι τα 40 του.

«Απολαμβάνω το γεγονός ότι παίζω ποδόσφαιρο, παίζω σε μεγάλα παιχνίδια και θεωρούμαι χρήσιμός στην ομάδα. Αυτό μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω», ήταν τα πρώτα λόγια του Φέρντιναντ στη «Daily Mail» και συμπλήρωσε: «Όταν βρίσκεσαι στην ηλικία που είμαι εγώ, κάθε χρονιά σκέφτεσαι το μέλλον σου. Πιστεύω όμως πως κανείς δεν είναι ικανός να κάνει αυτά που ήδη κάνει ο Γκιγκς. Έχει συγκεκριμένη σωματοδομή, συγκεκριμένη προπόνηση και γι’ αυτό πάντα είναι καλός».

Στη συνέχεια, ο 34χρονος μίλησε και για την πορεία της Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα, θεωρώντας πως η υπόθεση «τίτλος» δεν έχει τελειώσει ακόμα: «Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα τελειώσουμε τη χρονιά σωστά και θα κατακτήσουμε στο τέλος το πρωτάθλημα. Δεν είμαστε μακριά από αυτό, αλλά άμα δεν γίνει η στέψη, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος