Το ‘παν και το ‘καναν για τη Θάτσερ

Απόλυτα αληθή αποδείχθηκαν τα ρεπορτάζ που ήθελαν τους οπαδούς της Λίβερπουλ να καταφέρονται κατά της Μάργκαρετ Θάτσερ, λίγες ημέρες μετά το θάνατο της πρώην πρωθυπουργού. Δείτε φωτογραφίες από το «Madejski», όπου οι φίλοι των «κόκκινων» έστησαν το δικό τους πάρτι με πανό και πλακάτ.



Το ‘παν και το ‘καναν για τη Θάτσερ

Οι σχέσεις της κόκκινης οικογένειας με τη Θάτσερ πέρασαν οριστικά στο παρελθόν το 1989, μετά την στάση που κράτησε η τότε κυβέρνηση στην τραγωδία του Χίλσμπορο, ενώ από τότε δεν είναι λίγες φορές που τα συνθήματα των οπαδών της Λίβερπουλ είχαν αποδέκτρια τη Θάτσερ.

Ωστόσο, στο «Madejski» στήθηκε …κανονικό πάρτι, με τους φίλους των «reds» να κρατούν πανό κατά της Θάτσερ, με αναφορές στο θάνατό της.

«You didn’t care when you lied, we don’t care that you died. Justice for the 96», ήταν το κεντρικό πανό τους, το οποίο μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, ενώ αρκετά ήταν και τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του ματς. Χαρακτηριστικότερα τα «We’ll all do a conga ‘cos Maggie is a gonner» και «Ding dong the witch is dead», ενώ αρκετός ντόρος έγινε και στα social media.