Νασρί: «Λέει ψέματα ο Μαντσίνι»!

Μετωπική κόντρα φαίνεται ότι έχει ανοίξει ανάμεσα στο Ρομπέρτο Μαντσίνι και τον Σαμίρ Νασρί στη Μάντσεστερ Σίτι! Ο Γάλλος άσος απάντησε στους ισχυρισμούς του προπονητή του περί μειωμένης δουλειάς στις προπονήσεις και τον έβγαλε ψεύτη, τονίζοντας μάλιστα ότι ο Αρσέν Βενγκέρ είναι ο καλύτερος προπονητής.  



Νασρί: «Λέει ψέματα ο Μαντσίνι»!

Ο Νασρί ήταν από τους διακριθέντες στη νίκη (4-0) επί της Νιούκαστλ, το Σάββατο και ο Ιταλός τεχνικός των «πολιτών» δήλωσε ότι του... σπάει τα νεύρα το γεγονός πως ένας παίκτης σαν κι αυτόν δεν μπορεί να φτάνει στα ίδια στάνταρ απόδοσης, όπως στην αναμέτρηση με τις «καρακάξες». Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός κάνει τη μισή δουλειά στις προπονήσεις, από αυτή που έκανε την πρώτη του χρονιά στον σύλλογο του Μάντσεστερ. 

Ο παίκτης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, απάντησε στα «πυρά» που δέχθηκε από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, δηλώνοντας: «Ξέρω ότι η  φέτος δεν έχω απόδοσει βάσει των δυνατοτήτων μου, αλλά δεν μπορεί να λέει ότι δεν δουλεύω στις προπονήσεις. Αυτό είναι ψέμα»

Επιπλέον, ο 25χρονος άσος έπλεξε το εγκώμιο του... πρώην προπονητή του, Αρσέν Βενγκέρ, ξεκαθαρίζοντας όμως πως δεν μετάνιωσε για τη μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο έχω συνεργαστεί στην καριέρα μου, είναι ο Αρσέν Βενγκέρ. Με βοήθησε πολύ, με έκανε να καταλάβω τις πραγματικές δυνατότητές μου και πραγματικά μετανιώνω που δεν έκανα περισσότερες συζητήσεις μαζί του. Όχι ότι μετάνιωσα που ήρθα στη Σίτι. Κάθε άλλο. Απλά ο Αρσέν Βενγκέρ μου φέρθηκε εξαιρετικά ακόμα κι όταν αποχώρησα, που ξέρει, ότι δεν το έκανα για τα χρήματα».