Άσλεϊ Γιάνγκ: «Πρωτάθλημα και Κύπελλο»

Ξέσπασμα για τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ με κατάκτηση των δύο στόχων που έχουν απομείνει, προβλέπει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Άσλεϊ Γιάνγκ. «Άμεση αντίδραση στο Κυριακάτικο ντέρμπι με την Τσέλσι» ζήτησε αρχικά ο Άγγλος χαφ.   



Άσλεϊ Γιάνγκ: «Πρωτάθλημα και Κύπελλο»

Οι «κόκκινοι διάβολοι», με τη διαφορά των 12 βαθμών στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ εμφανίζονται αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» όλα τα εναπομείναντα ματς για να κατακτήσουν τον τίτλο έπειτα από το περσινό «διάλειμμα», ενώ βρίσκονται και στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Εκεί, υποδέχονται την Τσέλσι στο «Ολντ Τράφορντ» και ο Άσλεϊ Γιάνγκ ζήτησε αρχικά να αντιδράσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, με νίκη και πρόκριση εις βάρος των «μπλε» του Λονδίνου.

«Ασφαλώς και είμαστε απογοητευμένοι, αλλά η Γιουνάιτεντ καταφέρνει να ξεπερνάει άμεσα τις άσχημες στιγμές και αυτό θέλουμε να κάνουμε και την Κυριακή στο ντέρμπι με την Τσέλσι. Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα. Έχουμε ακόμα δύο διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουμε και τις οποίες διεκδικούμε. Αν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς στα θετικά αποτελέσματα, δεν βλέπω τον λόγο για να μη φτάσουμε μέχρι το τέλος τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο» ήταν τα λόγια του διεθνή άσου.