Στην Πρέμιερ, μόνο για βασικός

Την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή σε μία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, με την προϋπόθεση ότι δεν θα βρίσκεται στον πάγκο, εξέφρασε μέσω δηλώσεων του στη «The Times» ο Φρέιζερ Φόρστερ.



Στην Πρέμιερ, μόνο για βασικός

Ο 24χρονος πορτιέρο έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στην ομάδα της Σέλτικ και έχει παίξει βασικό ρόλο στην επιτυχημένη πορεία των «κελτών» στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Φόρστερ αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από την σκωτσέζικη ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, αφού πρώτα αγωνίστηκε σε αυτή ως δανεικός από τη Νιουκάστλ για δύο χρονιές.

Το συμβόλαιο του Άγγλου τερματοφύλακα λήγει το 2016 και ο ίδιος με δηλώσεις του τόνισε πως δεν θα επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ σε περίπτωση που δεν αγωνίζεται ως βασικός.

«Με την ποιότητα που διαθέτουν οι παίκτες στην ομάδα μας, πολλοί από αυτούς μπορούν να κάνουν ένα βήμα στην καριέρα τους και εγώ δεν διαφέρω από αυτούς», δήλωσε αρχικά ο Φόρστερ και συμπλήρωσε: «Πάντα ήθελα να παίξω στην Πρέμιερ και ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να το κάνω. Για μένα το σημαντικότερο είναι να παίζω. Θα ήταν ένας εφιάλτης για μένα να είμαι αναπληρωματικός γιατί θέλω πολύ να παίζω. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που αγωνίζομαι βασικός αυτή τη στιγμή και δεν πρόκειται να φύγω για να πάω να κάτσω στον πάγκο μιας άλλης ομάδας».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος