«Με τη Ρεάλ, η 1000άρα του Γκιγκς»

Προκάλεσε την απορία όλων, αφήνοντας τον Ράιαν Γκιγκς εκτός αποστολής στο ματς με τη Νόριτς, όμως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επιβεβαίωσε ότι ο Ουαλός αστέρας θα συμπληρώσει τις 1000 επαγγελματικές συμμετοχές στη ρεβάνς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, την Τρίτη.



«Με τη Ρεάλ, η 1000άρα του Γκιγκς»

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πανηγύρισαν με το 4-0 επί της Νόριτς, με τρία γκολ του Καγκάβα, για τον οποίο, ο Σκοτσέζος κόουτς δήλωσε: «Ο Καγκάβα έχει εξαιρετικό τελείωμα. Ο τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, τον άφησε πολύ πίσω, αλλά επανήλθε στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και μας βοηθάει πολύ. Το δεύτερο και το τρίτο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Νόριτς, ήταν εκπληκτικά».

Ερωτηθείς για την απόφασή του να αφήσει εκτός αποστολής τον Ράιαν Γκιγκς, αναβάλλοντας τη συμπλήρωση 1000 επαγγελματικών συμμετοχών του «γερόλυκου», ο Φέργκιουσον είπε: «Ο Ράιαν Γκιγκς θα παίξει κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και εκεί θα συμπληρώσει τις 1000 συμμετοχές. Είναι σπουδαίο επίτευγμα και φυσικά, αποτελεί παράδειγμα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές».

Όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος,, στο οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε και πάλι διαφορά 15 βαθμών από τη Σίτι, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο, τόνισε: «Έχουμε απλά ένα μαξιλάρι που μας δίνει προβάδισμα, αλλά περιμένω από τη Σίτι να κερδίσει την Άστον Βίλα, τη Δευτέρα».