«Παραμένω οπαδός της Λίβερπουλ»

Ο Τσάμπι Αλόνσο δεν θα ξεχάσει ποτέ το πέρασμά του από τη Λίβερπουλ και σε κάθε ευκαιρία, θυμάται τις μέρες του στο «Άνφιλντ», δηλώνοντας σε νέα συνέντευξή του στο «BBC» ότι παραμένει οπαδός του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ.   



«Παραμένω οπαδός της Λίβερπουλ»

Ο έμπειρος μέσος που πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε ότι: «Παρακολουθώ ακόμα την Πρέμιερ Λιγκ και τα παιχνίδια της Λίβερπουλ. Αισθάνομαι ακόμα οπαδός της ομάδας».

Μιλώντας για τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο από το «Άνφιλντ», είπε: «Έπειτα από πέντε χρόνια στη Λίβερπουλ (2004-2009), ήθελα μια αλλαγή. Ήταν η σωστή στιγμή. Το καλοκαίρι που προηγήθηκε της αποχώρησής μου, με έκαναν να καταλάβω ότι πλέον δεν ήμουν τόσο σημαντικός, όσο θα ήθελα. Έτσι, το επόμενο καλοκαίρι έφυγα. Ήταν δύσκολη η απόφαση της αποχώρησής μου, αλλά νομίζω ότι ήταν σωστή».

Όσον αφορά την εικόνα της Λίβερπουλ υπό την ηγεσία του Μπρένταν Ρότζερς και τη φετινή προσπάθεια των «κόκκινων», ο Τσάμπι Αλόνσο δήλωσε: «Χρειάζεται υπομονή. Η Λίβερπουλ δίνει μάχη για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά έχουμε δει την ομάδα βελτιωμένη».