Επιμένει για Καβάνι η Μάντσεστερ Σίτι

Τελειωμό δεν έχει η φημολογία που συνδέει τον Έντινσον Καβάνι με τη Μάντσεστερ Σίτι, αφού σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα οι «πολίτες» είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του.



Επιμένει για Καβάνι η Μάντσεστερ Σίτι

Σάρκα και οστά φαίνεται να παίρνει το σήριαλ της μεταγραφής του Έντινσον Καβάνι στη Μάντσεστερ Σίτι, αφού τις τελευταίες μέρες φημολογείται πως οι διοικούντες την Σίτι, θα αποστείλουν επίσημο έγγραφο με το οποίο θα ζητάνε τον Ουρουγουανό στράικερ.

Στη… σκιά  του Financial Fair Play, η υπεύθυνοι της Σίτι σε συνεργασία με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι έχουν ως σκοπό να πουλήσουν τρεις με τέσσερις παίκτες για να «ελαφρύνουν» το πλούσιο ρόστερ τους.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο Μαντσίνι μίλησε με ανθρώπους της Νάπολι για τον Καβάνι, με τους Ναπολιτάνους να αρνούνται την προσφορά των 52 εκ. λιρών τον Ιανουάριο. Ωστόσο, τόσο ο παίκτης όσο και η διοίκηση δεν «κλείνουν την πόρτα» στους «πολίτες», αλλά την αφήνουν ανοιχτή για το καλοκαίρια, θέτοντας ως πρώτους στόχους ακόμη και το πρωτάθλημα στην Ιταλία, αλλά και μια καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ.

Από την πλευρά της, η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να προλάβει τις αντιπάλους της στην διεκδίκηση του 25χρονου, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από την Παρί Σεν Ζερμέν, τη Ρεάλ Μαδρίτης και ενδεχομένως την Άρσεναλ.

Ο Μαντσίνι, έχοντας χάσει τον Ρόμπιν φαν Πέρσι, που προτίμησε την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ, επιθυμεί να βρει έναν επιθετικό στο στυλ του Ολλανδού, και φαίνεται να τον έχει βρει, αφού παράλληλα ο Έντιν Τζέκο δεν υπολογίζεται και μάλλον θα αποχωρήσει με μία πρόταση ύψους 25 εκ. λιρών.

Τέλος, θυμίζουμε πως η Σίτι έχει στα υπ’ όψιν της και τον Βίκτορ Γουανιάμα της Σέλτικ, ο οποίος κοστολογείται στα 10 εκ. λίρες.

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας