Congrats Giorgos!(video)

Έσωσε τη Φούλαμ την τελευταία στιγμή. Στον επαναληπτικό, έπαιξε και στα 120 λεπτά για να σιγουρέψει την πρόκριση! Ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του 3ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας, με το γκολ που πέτυχε στο πρώτο ματς (1-1) με τη Μπλάκπουλ, οδηγώντας την κόντρα σε ρεβάνς, να αναδεικνύεται το καλύτερο.   



Congrats Giorgos!(video)

Ο «τυπάρας», στο 80ο λεπτό του πρώτου αγώνα με τους «seasiders», στο Λονδίνο, με λόμπα από πλάγια δεξιά έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να ισοφαρίσει σε 1-1 και να δώσει στη Φούλαμ το δικαίωμα να διεκδικήσει το «εισιτήριο» για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου σε επαναληπτικό.

Εκεί, χρειάστηκαν 120 λεπτά για να πάρουν οι «cottagers» την πρόκριση, με τον Καραγκούνη να τρέχει ασταμάτητα καθ’ όλη τη κανονική διάρκεια και το εξτρά ημίωρο της αναμέτρησης! Η ομάδα του Γιόλ πήρε τη νίκη με 2-1, πέρασε στην επόμενη φάση και ο Γιώργος Καραγκούνης ξεχώρισε για ακόμα μια φορά.

Όπως γνωστοποίησε η Φούλαμ στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, το γκολ του Έλληνα άσου ήταν το καλύτερο όλων των αναμετρήσεων του 3ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας!

Μπράβο ρε Γιώργαρε…

Απολαύστε το: