Επιβεβαιώνει η Σίτι για Καβάνι

Καλοί οι μάνατζερ, καλά τα στελέχη καλές και οι διαρροές. Αλλά ο πιο αρμόδιος να μιλήσει για μια μεταγραφή είναι ο προπονητής. Κι όταν ο Άντζελο Γκρεγκούτσι αποκαλύπτει πως η Μάντσεστερ Σίτι θέλει τον Καβάνι, τότε το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Αγγλίας είναι υπαρκτό.  



Επιβεβαιώνει η Σίτι για Καβάνι

Το όνομα του Ουρουγουανού επιθετικού ακούγεται για τους «πολίτες» από πέρυσι, αλλά τα δημοσιεύματα έμοιαζαν περισσότερο με …λαγούς, απλά για να ανέβει η τιμή του άσου της Νάπολι.

Ωστόσο, οι δηλώσεις τους Γκρεγκούτσι δίνουν άλλη διάσταση στο θέμα, με το μέλος του προπονητικού επιτελείου της Σίτι να επιβεβαιώνει πως η ομάδα του ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Καβάνι.

«Δεν ξέρω αν ο σύλλογος έχει μιλήσει επίσημα με τη Νάπολι ή σε τι στάδιο βρίσκεται το θέμα, αλλά κάθε ομάδα με έναν τέτοιο παίκτη θα δέχονταν προτάσεις για αυτόν. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι αυτός που αποφασίζει για τις μεταγραφές, μαζί με τους νέους τεχνικούς διευθυντές. Εάν ο Καβάνι θέλει να φύγει τότε περιμένω η Νάπολι να τον αφήσει και πιστεύω πως εμείς θα τον κυνηγήσουμε», τόνισε ο Γκρεγκούτσι.