Γκιγκς: «Δεν επαναπαυόμαστε»

Έχοντας… μάθει από το περσινό τους πάθημα, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θέλουν να επαναπαυτούν από τη διαφορά των 7 βαθμών από τη δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, Σίτι και αυτό τόνισε ο Ράιαν Γκιγκς.   



Γκιγκς: «Δεν επαναπαυόμαστε»

Οι «κόκκινοι διάβολοι», επικρατώντας 4-3 της Νιούκαστλ στο πλαίσιο της Boxing Day της Πρέμιερ Λιγκ, εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τη «γκέλα» των συμπολιτών τους με την ήττα (1-0) από τη Σάντερλαντ. Το Σάββατο, ξεπέρασαν το εμπόδιο της Γουέστ Μπρομ με 2-0 και θα τους βρει η Πρωτοχρονιά άνετους στο ρετιρέ και στο +7 από τους «πολίτες».

Αυτό, όμως, δεν θα πρέπει να επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές του Φέργκιουσον, με τον Ράιαν Γκιγκς να στέκεται το περσινό πάθημα, όταν η Γιουνάιτεντ έχασε διαφορά οχτώ βαθμών στο φινάλε του πρωταθλήματος.

«Πέρυσι και με λιγότερα παιχνίδια να απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος, χάσαμε τη διαφορά που είχαμε και στο φινάλε χάσαμε τον τίτλου. Είμαστε ακόμα στα μισά του δρόμου, έχουμε πολλά παιχνίδια και αρκετά από αυτά θα είναι και δύσκολα. Έχουμε και το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ να σκεφτούμε και πρέπει να κάνουμε σωστή κατανομή δυνάμεων. Είμαστε χαρούμενοι για το +7 από τη Σίτι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια» είπε ο Ουαλός αστέρας.