Βαριά καμπάνα στους «ρατσιστές»!

Με ποινή αποκλεισμού τουλάχιστον πέντε αγωνιστικών θα τιμωρείται απο εδώ και στο εξής οποίος ποδοσφαιριστής κριθεί ένοχος για τη χρήση ρατσιστικών σχολιών, όπως επιβεβαιώσε σήμερα η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.



Βαριά καμπάνα στους «ρατσιστές»!

Νέες αυστηρότερες κυρώσεις για τους παραβάτες ποδοσφαιριστές αναμένεται να εφαρμόσει η αγγλική ομοσπονδία στην προσπάθεια της να καταπολεμήσει τον ρατσισμό. 

Όπως επιβεβαιώθηκε σήμερα τόσο από την FA όσο και από τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών, οι ποδοσφαιριστές που θα κάνουν ρατσιστικά σχόλια θα τιμωρούνται με ποινή αποκλεισμού πέντε αγωνιστικών. 

Ο ρατσισμός είναι ένα θέμα που απασχολεί έντονα τις ποδοσφαιρικές αρχές στη Βρετανία, ειδικά μετά τα περσινά περιστατικά που οδήγησαν στην τιμωρία του Λουις Σουάρεζ και του Τζον Τέρι.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό οκτώ αγωνιστικών για σχόλια προς τον αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Πατρις Εβρά, ενώ στον αρχηγό της Τσέλσι επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων αγωνιστικών για το επεισόδιο με τον άσο της ΚΠΡ Αντον Φέρντιναντ.