Έβερτον-Τότεναμ (preview)

Το δέλεαρ των τριών βαθμών μεγάλο και για τις δύο. Η Έβερτον υποδέχεται την Τότεναμ και με νίκη …πιάνει ευρωπαϊκές θέσεις, την ώρα που οι Λονδρέζοι εάν καταφέρουν και φύγουν με το «τρίποντο» από το Λίβερπουλ θα βρεθούν στην πρώτη τριάδα, ισοβαθμώντας με την Τσέλσι.



Έβερτον-Τότεναμ (preview)

Το ματς διεξάγεται στη σκιά του ντέρμπι του Μάντσεστερ, αλλά μόνο αδιάφορο δεν είναι.

Η Τότεναμ δεν έχει κερδίσει στο «Goodison Park» μετά το 2007, στις πέντε αναμετρήσεις που έχουν ακολουθήσει και  ο Αντρέ Βίλας-Μπόας θέλει να σπάσει το …στοιχειωμένο σερί.

Η Έβερτον συνεχίζει να προβληματίζει με την απόδοσή της, αφού μετά το εξαιρετικό της ξεκίνημα ακολούθησε σερί ισοπαλιών. Τα «ζαχαρωτά» μετρούν εφτά ισοπαλίες στα τελευταία εννιά ματς πρωταθλήματος και ο Ντέιβιντ Μόγιες ελπίζει σε αλλαγή εικόνας.

 

Αγωνιστικά νέα

Ευχάριστα νέα για τον Μόγιες, ο οποίος είδε τον Κέβιν Μιραλάς να προπονείται και τον υπολογίζει κανονικά, όπως εξάλλου και τον Σίμους Κόλεμαν. Πάντα εκτός οι Βίκτορ Ανιτσέμπε και Φιλ Νέβιλ.

Γκάρεθ Μπέιλ και Μάικλ Ντόουσον δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την Τότεναμ, ενώ πάντα εκτός είναι οι Σκοτ Πάρκερ και Μπενουά Ασού-Εκοτό.

 

Πιθανές συνθέσεις

Έβερτον: Χίμπερτ - Γιαγκέλκα, Ντεστέν, Μπέινς – Μιραλάς, Γκίμπσον, Όσμαν, Πίενααρ – Φελαϊνί - ΓΙέλαβιτς

Τότεναμ: Γιορίς – Γουόκερ, Κόκερ, Γκαλάς, Βερτόνχεν – Λένον, Ντεμπελέ, Σάντρο, Ντέμπσεϊ – Ντεφό, Αντεμπαγιόρ