H dream team του Ράιαν Γκιγκς

Την 23η αγωνιστική περίοδο του διανύει στο Old Trafford o Ράιαν Γκιγκς και ο διεθνής κατονόμασε τους παίκτες που θεωρεί ότι πρέπει να συνθέσουν την καλύτερη ενδεκάδα όλα αυτά τα χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



H dream team του Ράιαν Γκιγκς
Ο Γκιγκς θεωρεί ότι τον Πολ Σκόουλς ως τον πιο ταλαντούχο συμπαίκτη που είχε στην καριέρα του. Ο Σκόουλς μπορεί να κάνει πράγματα που άλλοι δεν μπορούν να κάνουν. Μπορεί να κατευθύνει το ρυθμό ενός αγώνα και πολύ δύσκολα θα κάνει λάθος μπαλιά, είτε κοντινή, είτε μακρινή».
 
Ο 39χρονος Γκιγκς με τις περισσότερες από 900 συμμετοχές με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, δεν έχει εύκολη απάντηση για τον τερματοφύλακα, αλλά επιλέγει τον Σμάιχελ από τον Φαν Ντερ Σάαρ, επειδή τότε ο Σμάιχελ ήταν στο απώγειο της καριέρας του. 
Στην ομάδα υπάρχει ακόμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ τοποθετεί ως αρχηγό τον Ρόι Κιν. «Μπορούσε να σε καθοδηγήσει σε κάθε παιχνίδι και αυτός είναι ο λόγος που πέτυχε και τόσα γκολ της τελευταίας στιγμής». 
 
Ο Γκιγκς συμπεριλαμβάνει ακόμα τον εαυτό του, από την τωρινή ομάδα βάζει τον Βίντιτς, τον Ρίο Φέρντιναντ και τον Ρούνεϊ, ενώ από παλιότερους ξεχωρίζει τον Γκάρι Νέβιλ, τον Ντένις Ιργουϊν και τον Ερίκ Καντονά!