«Ψήνεται» νέα επιστροφή Ανρί στην Άρσεναλ!

Σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται, βρίσκεται στο Λονδίνο για να δει την αγαπημένη του Άρσεναλ. Από τον Δεκέμβρη, θα προπονείται ξανά με την ομάδα, εκμεταλλευόμενος το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου στην Αμερική. Ο Τιερί Ανρί, όμως, δεν θα αρκεστεί σε αυτά, αφού «ψήνει» τρίτη θητεία στους «κανονιέρηδες»!



«Ψήνεται» νέα επιστροφή Ανρί στην Άρσεναλ!

Τον περασμένο Ιανουάριο, πραγματοποίησε την πρώτη του επιστροφή στον λονδρέζικο σύλλογο έπειτα  από πέντε χρόνια.

Σε εφτά ματς που αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από τη New York Red Bulls, επανέφερε τα χαμόγελα στα πρόσωπα των οπαδών και η Άρσεναλ ήταν μια ευτυχισμένη ομάδα. Φέτος, ο Ανρί εξασφάλισε πάλι την άδεια από την ομάδα του ώστε να προπονείται με τους «κανονιέρηδες» και να διατηρηθεί στο ανώτατο επίπεδο φυσικής κατάστασης μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος Αμερικής.

Αυτό, όμως, θα είναι το λιγότερο! Ο Ανρί, σκοπεύει να συζητήσει με τον Αρσέν Βενγκέρ το ενδεχόμενο τρίτης θητείας του στην ομάδα!

Με δεδομένη την απουσία του Ζερβίνιο λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο Κόπα Άφρικα και με την αβεβαιότητα γύρω από το μέλλον του Θίο Γουόλκοτ στην ομάδα, ο Γάλλος αστέρας θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους αγαπημένους του Λονδρέζους!