«Καμπανάκι» από Γκιγκς

Την προσοχή στους συμπαίκτες του εφίστησε ο Ράιαν Γκιγκς ενόψει του ντέρμπι με την Τσέλσι, ειδικά στον τομέα ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχεται πρώτη γκολ στα περισσότερα ματς της φετινής περιόδου, γεγονός που αν συμβεί στο Λονδίνο, θα είναι δύσκολο να ανατραπεί.



«Καμπανάκι» από Γκιγκς
Στα 8 από τα 12 φετινά ματς των «κόκκινων διαβόλων» δέχτηκαν πρώτοι γκολ, κάτι που έγινε και στον αγώνα με την Μπράγκα, παρά το γεγονός ότι στο τέλος νίκησε η Γιουνάιτεντ με 3-2. Με την Τσέλσι, όμως, θα είναι διαφορετικά, όπως λέει ο Γκιγκς. «Υπάρχουν δύο τρόποι για να το δεις. Είμαστε ευχαριστημένοι από το γεγονός ότι επιστρέφουμε στον αγώνα και δείξαμε χαρακτήρα σε αυτά τα οκτώ ματς. Αλλά δεν μπορείς συνέχεια να βασίζεσαι στους επιθετικούς ότι θα πετυχαίνουν γκολ. Είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξουμε. Εγινε και με την Μπράγκα, αλλά εάν συμβεί με την Τσέλσι, είναι δύσκολο να επιστρέψουμε.»
 
Ο Γκιγκς αναφέρθηκε και στην Τσέλσι. «Είναι ομάδα με ταλέντο. Αλλαξαν πρόσωπα με τον Αζάρ και τον Οσκαρ. Μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν είναι καλύτεροι. Αλλά δεν έχει σημασία γιατί ξέρεις ότι αντιμετωπίζεις μια πολύ καλή ομάδα και πάντα είναι δύσκολα στο Stamford Bridge.»