Μάτα: «Κερδίζει… όποιος κρατήσει μπάλα»

Ο Χουάν Μάτα, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης της Τσέλσι με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, δήλωσε πως ο νικητής του παιχνιδιού θα είναι αυτός που θα κρατήσει περισσότερο τη μπάλα, κάτι το οποίο έχουν την ποιότητα να το κάνουν και οι δύο ομάδες.



Μάτα: «Κερδίζει… όποιος κρατήσει μπάλα»

Οι «μπλε» του Λονδίνου έφτασαν στο Ντόνετσκ νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας και λίγη ώρα πριν πραγματοποιήσουν τη μια και μοναδική προπόνησή τους στη «Donbass Arena», ο Ισπανός αστέρας των Πρωταθλητών Ευρώπης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο και μοιρασμένο παιχνίδι. Όποιος καταφέρει να κρατήσει περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή του, κάτι το οποίο κάνει εξαιρετικά η Σαχτάρ, μπορεί να πάρει το παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως έχουμε μάθει και συνηθίσει μέσα από τις προπονήσεις, αλλά ξέρουμε ότι ο αντίπαλος θα εμφανιστεί πολύ δυνατός».

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μίλησε και για τον προπονητή του, Ρομπέρτο Ντι Ματέο, τονίζοντας: «Ο Ρόμπι γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να αποδώσει καλύτερα. Είναι ένας από τους ποδοσφαιρικούς θρύλους του συλλόγου και το γεγονός πως τώρα βρίσκεται στον πάγκο της Τσέλσι, σημαίνει πολλά για εμάς τους παίκτες. Είναι ο τέλειος προπονητής και εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην ομάδα του. Γνωρίζει τις δυσκολίες αλλά και τη σημασία των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων, αφού διαβάζει και αναλύει βαθιά όλα τα ματς».