Τόρες: «Δεν με ένοιαζε η Τσέλσι»!

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Φερνάντο Τόρες! Σε μια εξομολόγηση καρδιάς στην «El Pais», ο Ισπανός επιθετικός της Τσέλσι, δήλωσε πως είχε φτάσει σε σημείο να μην τον ενδιαφέρει αν κέρδισε ή έχασε η ομάδα του, από τη στιγμή που δεν ήταν στις προτιμήσεις του προπονητή του!



Τόρες: «Δεν με ένοιαζε η Τσέλσι»!

Ο έμπειρος φορ, μετανιωμένος μεν, για όλα όσα είχε αισθανθεί στους «μπλε» του Λονδίνου την περίοδο της τεράστιας επιθετικής του «ανομβρίας», δεν δίστασε να τονίσει πως υπήρξε περίοδος που δεν τον ενδιέφερε τι έκανε η Τσέλσι στα παιχνίδια της!

«Σκεφτόμουν πως δεν ήθελα ποτέ να γίνω σαν κάποιους άλλους παίκτες της Τσέλσι που δεν τους ένοιαζε η ομάδα και δεν τους ενδιέφεραν τα αποτελέσματα. Πρόδωσα, όμως, τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά μου. Ξύπνησα μια μέρα και κατάλαβα ότι είχα γίνει ένας από αυτούς που μισούσα και είχα σαν παράδειγμα προς αποφυγή. Ήθελα όμως να το αλλάξω αυτό. Προσπάθησα και το πάλεψα. Είμαι της άποψης ότι ο μοναδικός που μπορεί να σε επηρεάσει και να αλλάξεις καταστάσεις, είναι ο ίδιος σου ο εαυτός» ήταν τα λόγια του Φερνάντο Τόρες!

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη Λίβερπουλ, την οποία τιμά κάθε φορά που μιλάει σε Μέσο, δεν ξεχνάει ότι ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ του πρόσφερε πολλά και παραδέχθηκε ότι όταν αποχώρησε, το έκανε με άκομψο τρόπο.

«Χρωστάω πολλά στην Λίβερπουλ, τους οπαδούς της, τον Μπενίτεθ. Η Λίβερπουλ είναι μέρος της ζωής μου. Ξέρω ότι πλέον δεν είμαι τόσο καλοδεχούμενος αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό θα αλλάξει στο μέλλον. Αποφάσισα να φύγω γιατί ήταν ένα βήμα στην καριέρα μου. Δεν ήταν ο καλύτερος τρόπος να φύγω, αλλά δεν ήταν και έτσι όπως το πούλησαν κάποιοι. Κάποια μέρα ο κόσμος θα μάθει την αλήθεια» υποστήριξε