Θυμήθηκε την... Λίβερπουλ ο Τόρες

Το διάστημα της καριέρας που ήταν στη Λίβερπουλ θυμήθηκε ο Φερνάντο Τόρες που δήλωσε σε συνέντευξη του σε ισπανικό εφημερίδα ότι αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της ζωής του, παρότι έφυγε με άσχημο τρόπο από τους «κόκκινους» γισ την Τσέλσι. Τι λέει για την κριτική που έχει δεχθεί.



Θυμήθηκε την... Λίβερπουλ ο Τόρες

Ο Ισπανός επιθετικός έδωσε συνέντευξη στην El Pais και με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση του Χίλσμπορο είπε: «Οταν έμαθα για το Χίλσμπορο ενθουσιάστηκα, καθώς ήξερα πολλούς άνθρωπους της πόλης που το έζησαν και έκλαψαν και κατά κάποιο τρόπο, το έκανα αυτό μέρος μου».

Ο Τόρες θυμήθηκε και την εποχή του στην ομάδα. «Χρωστάω πολλά στην Λίβερπουλ, τους οπαδούς της, τον Μπενίτεθ. Η Λίβερπουλ είναι μέρος της ζωής μου. Ξέρω ότι πλέον δεν είμαι τόσο καλοδεχούμενος αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό θα αλλάξει στο μέλλον. Αποφάσισα να φύγω γιατί ήταν ένα βήμα στην καριέρα μου. Δεν ήταν ο καλύτερος τρόπος να φύγω, αλλά δεν ήταν και έτσι όπως το πούλησαν κάποιοι. Κάποια μέρα ο κόσμος θα μάθει την αλήθεια». 

Ο Ισπανός έχει δεχθεί έντονη κριτική για την αγωνιστική παρουσία του στην Τσέλσι, αλλά όπως λέει ο ίδιος δεν δίνει και τόση σημασία. «Οι πληγές πονάνε στην αρχή, αλλά μετά μαθαίνεις ότι είσαι μόνος. Τα Social Μedia δείχνουν την αγάπη του κόσμου. Αλλά κάποιες στιγμές πρέπει να προστατευθείς μόνος σου. Εμαθα ότι οι κριτικές δεν μπορούν να μου κάνουν κακό, από την άλλη ξέρω πως να τις εκμεταλλεύομαι. Δεν είμαι ο ίδιος που έφυγα από τη Μαδρίτη πριν από μερικά χρόνια, αλλά ακόμα κρατάω τις αξίες που έμαθα εκεί. Ημουν τυχερός γιατί ξεκίνησα πολύ νωρίς».