«Φέρτε μου τον Φαλκάο»!

Πιο σαφής, δεν γίνεται! Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θέλει να δει τον Ρανταμέλ Φαλκάο με τη φανέλα της Τσέλσι και έδωσε εντολή στους διοικούντες τον σύλλογο να προχωρήσουν τη διαδικασία σύνταξης της πρότασης που θα καταθέσει ο λονδρέζικος σύλλογος στην Ατλέτικο Μαδρίτης!



«Φέρτε μου τον Φαλκάο»!

Όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», ο Ρώσος μεγιστάνας έχει εκφράσει τον ενθουσιασμό του για όσα έχει πετύχει ο Κολομβιανός επιθετικός στους «ροχιμπλάνκος» και το γεγονός πως θεωρείται ο καλύτερος φορ παγκοσμίως αυτή τη στιγμή, «εξιτάρει» το αφεντικό των «μπλε»!

Η πρόθεση της Ατλέτικο Μαδρίτης να πουλήσει για να σωθεί από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και την έχουν «γονατίσει», δίνει τη μεγάλη ευκαιρία στην Τσέλσι να αποκτήσει έναν ακόμα επιθετικό που αναζητούσε και ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο το καλοκαίρι, αλλά δεν είδε ποτέ την επιθυμία του να γίνεται πράξη.

Η ρήτρα του Φαλκάο ανέρχεται στα 46 εκατ. λίρες, ποσό το οποίο, όμως, ο Αμπράμοβιτς θα προσπαθήσει να «παζαρέψει», μέσω και του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Ζόρζε Μέντες. Ο αστέρας της Ατλέτικο έχει δηλώσει ότι στο άμεσο μέλλον θέλει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ισπανίας και το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ είναι στην κορυφή αυτών στα οποία θα ήθελε να αγωνιστεί.

Από την πλευρά της, η ομάδα της Μαδρίτης δεν προτίθεται να χάσει ούτε… λίρα από το ποσό που αξιώνει για την παραχώρηση του Φαλκάο, ωστόσο, το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό που τη θέλει να απαντάει θετικά σε μια εξαιρετικά συμφέρουσα πρόταση και ας μην είναι ολόκληρο το ποσό που ζητά.