Υπομονή ζητάει ο Κόουλ

Η Λίβερπουλ έχει πραγματοποιήσει το χειρότερο ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ εδώ και 101 χρόνια, ωστόσο ο Τζο Κόουλ πιστεύει ότι η γίνεται σωστή δουλειά στην ομάδα, η οποία θα φανεί σύντομα, καθώς οι παίκτες θα υιοθετήσουν το αγωνιστικό στιλ του Ρότζερς.



Υπομονή ζητάει ο Κόουλ
Ο Κόουλ μιλώντας στην  Liverpool Echo είπε:  «Βλέπω την ομάδα να αναπτύσσεται, βλέπω βελτίωση αλλά οι επαναστάσεις δεν συμβαίνουν σε μέρες και εβδομάδες. Οι οπαδοί είναι σπουδαίοι και αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει. Ξέρουν τι πάμε να κάνουμε και πως προσπαθούμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού με έναν καινούργιο και καλύτερο. Ξέρουν ότι πρέπει να έχουν υπομονή. Οι εμφανίσεις μας ήταν καλές και δικαιούμασταν τους τρεις βαθμούς με την Στόουκ».
 
Η Λίβερπουλ σε τέσσερις αγώνες δεν έχει νικήσει ακόμα στο Anfield αλλά ο Κόουλ υπερασπίζεται το έργο του προπονητή του. «Πρέπει να προσηλωθούμε στο νέο στιλ παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σωστά, καθώς γνωρίζουμε ότι αυτές οι αλλαγές θέλουν καιρό. Οι εμφανίσεις μας ήταν καλές εάν αναλογιστούμε ότι όλα έχουν αλλάξει εδώ. Φυσικά πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια, αλλά εγώ βλέπω μόνο θετικά πράγματα».