Χωρίς Μπέλαμι η Ουαλία

Το όνομα του Κρεγκ Μπέλαμι απουσίαζε από την αποστολή της εθνικής ομάδας της Ουαλίας που ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής. Ο έμπειρος φορ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά ο Κρις Κόουλμαν επέλεξε να μην τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για τα ματς με Σκοτία και Κροατία.    



Χωρίς Μπέλαμι η Ουαλία

Ο 33χρονος άσος είχε παραδεχθεί ότι βρίσκεται σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση και πως ακόμη δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον θάνατο του καλό του φίλου και πρώην ομοσπονδιακού προπονητή της Ουαλίας, Γκάρι Σπιντ.

Στα δύο πρώτα ματς της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014, στις ήττες από Βέλγιο και Σερβία, δεν είχε δώσει το «παρών» λόγω προβλήματος στη γάμπα. Τώρα, όμως, αν και έχει αγωνιστεί κανονικά στα τελευταία ματς της Κάρντιφ – σκόραρε στο 2-1 επί της Μπέρμιγχαμ, την περασμένη Τρίτη – έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Κόουλμαν έχει καταστήσει σαφές ότι θα καλεί στην εθνική ομάδα της Ουαλίας όσους θα βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και ίσως αυτός να είναι και ο κυριότερος λόγος της απουσίας του Μπέλαμι από τους 21 «εκλεκτούς» για τα παιχνίδια με Σκοτία και Κροατία.