Απόλυτη στήριξη σε Χιούζ

Σίγουρος πως ο Μαρκ Χιουζ θα βρει τον τρόπο για να επαναφέρει την ΚΠΡ στο σωστό δρόμο παρά το απογοητευτικό ξεκίνημα της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Τόνι Φερνάντες.



Απόλυτη στήριξη σε Χιούζ
Οι Ρέιντζερς ηττήθηκαν και από τη Γουέστ Χαμ, το βράδυ της Δευτέρας, με σκορ 2-1 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και για ακόμη μια φορά, όσοι βρέθηκαν στο «Λόφτους Ρόουντ» έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι.

Οι «μουρμούρες» στην εξέδρα έχουν κάνει την εμφάνισή τους και λογικό είναι βάσει των κινήσεων που έγιναν το καλοκαίρι για την ενίσχυση του ρόστερ, αλλά το μεγάλο αφεντικό της ομάδας εξέφρασε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, την απόλυτη στήριξή του στον Μαρκ Χιουζ και τους ποδοσφαιριστές του.

«Θα βρει τον τρόπο ο Μαρκ για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες και τα θετικά αποτελέσματα. Κόντρα στη Γουέστ Χαμ θα είχαμε κερδίσει αν δεν είχαμε μείνει με δέκα παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα η ομάδα  θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο. Παραμένω ήρεμος. Έξι παιχνίδια δεν κρίνουν μια ολόκληρη αγωνιστική περίοδο» έγραψε ο Φερνάντες στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.