ΚΠΡ-Γουέστ Χαμ (preview)

Το ανατολικό και δυτικό Λονδίνο στο …πόδι, αφού η ΚΠΡ υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ για την αναμέτρηση που ολοκληρώνει την έκτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Στον πάτο της βαθμολογίας οι Ρέιντζερς, στην άμυνά της θα επενδύσει η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς.



ΚΠΡ-Γουέστ Χαμ (preview)

Τα «σφυριά» έχουν κρατήσει σε 3 περιπτώσεις ανέπαφη την εστία τους φέτος, με την Τσέλσι να είναι η μόνη ομάδα που τα έχει καταφέρει καλύτερα (4).

Ωστόσο, η Γουέστ Χαμ δεν έχει κερδίσει φέτος μακριά από την έδρα της, ενώ κόντρα στην ΚΠΡ μετρά μόλις μία νίκη από τις 6 φορές που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η ομάδα του Μαρκ Χιουζ εξακολουθεί να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και ο Ουαλός τεχνικός ξέρει πως αυτό είναι ένα από τα παιχνίδια που προσφέρονται για την αρχή της ανάκαμψης.

 

Αγωνιστικά νέα

Πολλά τα προβλήματα για τους γηπεδούχους, αφού ο Χιουζ δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερα άτομα στην άμυνα, με τους Άντον Φέρντιναντ, Ζοσέ Μποσίνγκουα, Φάμπιο και Αρμάν Τραορέ να αντιμετωπίζουν μυϊκούς τραυματισμούς. Αντίθετα, ο Αντέλ Τααράμπ αναμένεται να βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο Γκάρι Ο’ Νιλ είναι και πάλι έτοιμος, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο και ο Γιόσι Μπεναγιούν είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα και μπορεί να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο. 

Πιθανές ενδεκάδες

ΚΠΡ: Σέζαρ – Ντάιερ, Νέλσεν, Χιλ, Ονουόχα – Ράιτ-Φίλιπς, Φαουρλίν, Γκρανέρο, Παρκ – Χόιλετ – Ζαμόρα

Γουέστ Χαμ: Γιασκελάινεν – Ντεμέλ, Κόλινς, Ριντ, Ο’ Μπράιαν – Νομπλ, Ντιαμέ – Βαζ Τε, Νόλαν, Μπεναγιούν – Κόουλ