Φρέσκος ο Μάτα!

Πήρε ανάσες, ηρέμησε, ξεκουράστηκε και πλέον έχει επιστρέψει για να βοηθήσει την Τσέλσι να κατακτήσει την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ! Ο Χουάν Μάτα τόνισε πως το διάλλειμα των δύο εβδομάδων από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, τον βοήθησαν σημαντικά και τώρα ετοιμάζεται να οδηγήσει την ομάδα του στις επιτυχίες.



Φρέσκος ο Μάτα!

Μετά από μια γεμάτη σεζόν πέρυσι, ο διεθνής άσος συμμετείχε τόσο στο Euro 2012 το καλοκαίρι στα γήπεδα των Πολωνίας και Ουκρανίας, όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου!

Ήταν φυσικό να… κλατάρει κάποια στιγμή μέσα στη νέα σεζόν και για να το προλάβουν αυτό οι άνθρωποι της Τσέλσι, του έδωσαν ειδική άδεια για να ξεκουραστεί δύο εβδομάδες νωρίτερα μέσα στον Σεπτέμβριο.

«Ήταν πολύ σημαντικό που ξεκουράστηκα. Ήταν πολύ καλές αυτές οι δύο εβδομάδες που έμεινα μακριά απΆ όλα. Είχα μια κουβέντα με τη διοίκηση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και συμφωνήσαμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολη η σεζόν για εμένα. Ήταν το πιο λογικό πράγμα να μείνω εκτός για κάποιο διάστημα ώστε να ξεκουραστώ. Πλέον αισθάνομαι φρέσκοες και έτοιμος να προσφέρω στην Τσέλσι και να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της» είπε ο Μάτα.