Άστον Βίλα-Γουέστ Μπρομ (preview)

Παιχνίδι με ιδιαίτερα μεγάλη σημασία είναι αυτό στο Μπέρμιγχαμ, με την Άστον Βίλα να υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ και να θέλει να δείξει πως η πρόκριση επί της Μάντσεστερ Σίτι στο Λιγκ Καπ δεν ήταν μια αναλαμπή. Οι «baggies» θέλουν να συνεχίσουν τις υψηλές τους πτήσεις και με νίκη θα δείξουν πως φέτος δεν …αστειεύονται.  



Άστον Βίλα-Γουέστ Μπρομ (preview)

Η ομάδα του Στιβ Κλαρκ έχει κρατήσει 6 φορές ανέπαφη την εστία της στα τελευταία 10 ματς πρωταθλήματος, ενώ φέτος …πυροβολεί συνεχώς, με 11 γκολ σε 6 ματς, για όλες τις διοργανώσεις και 8 διαφορετικούς σκόρερ.

Ο Κλαρκ θα δει την ομάδα του στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς εάν η Μπρόμιτς φύγει με το «διπλό» από το «Villa Park» και ξέρει πως το σπάσιμο της παράδοσης που θέλει τους «baggies» να μην κερδίζουν σε αυτό το γήπεδο για 32 χρόνια είναι ένα καλό δέλεαρ.

Από την άλλη, η Βίλα συνέχισε τις κάκιστες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και στην ήττα με τη Σαουθάμπτον και ο Πολ Λάμπερτ ξέρει πως το μόνο που του μένει είναι αυτό το παιχνίδι για να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα. Η ψυχολογία πήρε …τα πάνω της μετά την πρόκριση επί της Σίτι και όλοι βλέπουν την αναμέτρηση με την Μπρόμιτς ως τελικό.


Αγωνιστικά νέα

Ο Μπρετ Χόλμαν ανάρρωσε και το γόνατό του δεν του προκαλεί ενοχλήσεις, με τον Λάμπερτ να μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι. Αμφίβολος είναι ο Τζο Μπένετ, ενώ εκτός αναμέτρησης έχει τεθεί ο Στίβεν Άιρλαντ.

Στο «στρατόπεδο» των «baggies», ο Κλαρκ άκουσε ευχάριστα νέα για τον Λίαμ Ρίτζουελ, ο οποίος βρίσκεται τελικά στην αποστολή, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Γκόραν Ποπόφ. Μοιρασμένες οι πιθανότητες για τον Τζέιμς Μόρισον, ενώ ο Πίτερ Οντεμβίγκι δεν υπολογίζεται, αφού εκτίει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

 

Πιθανές συνθέσεις

Άστον Βίλα: Γκούζαν – Λότον, Φλάαρ, Κλαρκ, Μπένετ – Χόλμαν, Ελ Αχμάντι, Ντελφ, Αγκμπονλαχόρ – Μπέντεκε, Μπεντ

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ – Ριντ, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Τζόουνς – Μουλούμπου, Γιάκομπ – Γκέρα, Μόρισον, Μπαντ - Λουκάκου